Odinslundsvägen

På Odinslundsvägen har Bollebo två fastigheter om totalt 5 huskroppar. Området ligger naturskönt med närhet till bibliotek, förskola, skola, vårdcentral och affärer.

 

Odinslundsvägen 2-4

Odinslundsvägen 2-4 byggdes 1972 och har sedan dess genomgått en större renovering. Fastigheten har två trevåningshus med gemensamt trapphus innehållande lägenheter med 1, 2 och 4 rum och kök. Storleken på lägenheterna varierar mellan 28 till 103 kvadratmeter. Många av lägenheterna har tillgång till uteplats eller balkong.

Området är barnvänligt med lekplats på gården. Flertalet bilplatser, garage och carportar finns att hyra i nära anslutning till husen. På Odinslundsvägen 2-4 ingår hushållselen i hyran.

 

 

 

 

Odinslundsvägen 2-4

Odinslundsvägen 2-4

 

Odinslundsvägen 6-10

På Odinslundsvägen 6-10 i Bollebygd ligger tre av Bollebos BoKlok hus som var inflyttningsklara under 2003. Husen är i två våningar och alla lägenheter har uteplats eller balkong samt förråd på den gemensamma gården.

Storleken på lägenheterna varierar mellan 50 och 75 kvadratmeter från 2 till 4 rum och kök. Lägenheterna har öppen planlösning med 2.60 m i takhöjd vilket gör att lägenheterna är mycket ljusa och trevliga. Köken har släta björkluckor och alla golv har ekparkett. Tvättmaskin finns i alla lägenheter. Flertalet bilplatser, garage och carportar finns att hyra i området.

Odinslundsvägen 6-10

Odinslundsvägen 6-10