Nybyggnation på Storegårdsvägen i centrala Töllsjö

 

 

Sommaren 2020 påbörjade vi tillsammans med Götenehus en nybyggnation på Storegårdsvägen i centrala Töllsjö. Bollebo har handlat upp Götenehus som totalentreprenör för projektet som omfattar en byggnation av 13 stycken moderna radhuslägenheter om 2 och 3 rum och kök samt tillhörande parkeringsplatser. 

Lägenheterna är nu uthyrda och står klara för har inflyttning den 1 april 2021.

 

Tisdagen den 13 oktober, anlände den första av sex huskroppar till Storegårdsvägen. Läs gärna mer här.

Tisdagen den 9 juni firade vi första spadtaget. Läs gärna mer här.

I högerspalten finns områdesbroschyren, vårt senaste informationsblad samt informationen som delades ut på första spadtaget att läsa. 

 

Vi kommer att fortsätta informera löpande under projektets gång.

 

 

Information om projektet

 

Lägenheterna som ska byggas är av radhustyp och beklädda med träfasad. Till varje lägenhet hör en uteplats och tillgång till en trivsam gård vilket möjliggör sol i olika väderstreck. Lägenheterna ingår i ett småhuskoncept och tillverkas på fabrik av Götenehus.

Varje lägenhet är utrustad med en värmepump och har sitt eget värmesystem. Individuell mätning av el- och vattenförbrukning gör att hyresgästen själv har möjlighet att påverka sina kostnader.

Vi kommer att bygga 2:or och 3:or. Invändigt får lägenheterna ljusa färgval och ekparkett i alla rum. I badrummen läggs det klinker på golvet och väggarna kaklas. Alla lägenheter utrustas med diskmaskin och tvättmöjligheter.

Området beräknas stå klart våren 2021.