Vi söker personal

Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder äger och förvaltar hyresrätter och lokaler i Bollebygds kommun. Bollebo är ett litet företag med nio anställda. Just nu söker vi en vikarie under föräldraledighet till tjänsten som kundansvarig.

Du kommer att arbeta som kundansvarig med fokus på uthyrning. Arbetet omfattar alla de arbetsuppgifter som kan uppstå i kontakten med kunder.

Dina arbetsuppgifter:

  • Uthyrning av lägenheter och parkeringsplatser
  • Administration av hyror, kontraktsskrivning
  • Kundmottagning, växel, reception
  • Störningsärenden och sociala boendefrågor
  • Kundkontakter

Du som söker ska ha utbildning på lägst gymnasienivå och vi tror att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter alternativt att du har arbetat med kundfrågor och administration. En bra bakgrund kan även vara examen från YH-utbildning inom fastighetsförvaltning.

Du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift och ha god datorvana. Körkort är ett krav.

Personlig lämplighet är viktigt för oss. Du behöver därför ha en positiv inställning till ditt arbete och en god förmåga att skapa bra relationer med kunder och arbetskamrater. För att vi ska trivas tillsammans behöver samarbete och flexibilitet vara självklart för dig.

Tjänsten avser ett vikariat under föräldraledighet med tillträde 1 juli. Anställningen avser heltid under cirka ett år.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan med CV så snart som möjligt, till info@bollebo.se.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Heléne Persson Alsin, VD på Bollebo, på telefonnummer 033-231411 eller via e-post till helene.perssonalsin@bollebo.se.