Odinslund snart klart för inflytt

Arbetet på Odinslund pågår för fullt och närmar sig nu slutet. Just nu ligger fokus på utemiljön och de sista detaljerna. Under juni månad genomförs de sista besiktningarna och i mitten på augusti är det dags för inflyttning.

Vi tackar alla som har visat intresse för våra nya lägenheter.

Broschyr (PDF - 5,49 MB)

Informationsblad (PDF - 94,6 kB)

 

 

 

 

Information om projektet

Det nya området, Odinslund, är beläget i vårt befintliga bostadsområde i närheten av biblioteket. Husen är placerade utmed slänten mot Odensgårdens förskola vilket ger en naturlig gård mot befintliga byggnader. Läget är soligt med grillplats, bänkar samt ytor för lek och fruktträd.

Fasaderna är av ljust tegel och skivmaterial. Loftgångar och balkong eller uteplats till varje lägenhet ger möjlighet till sol i olika väderstreck. Invändigt är det ljust på väggarna och ekparkett på golven samt egen diskmaskin och tvättmöjligheter i det flesta lägenhetstyper.

Husen är energieffektiva med solceller på taken. Har du elbil finns det möjlighet att ladda den på parkeringsplatsen. Eftersom det i varje lägenhet mäts vatten och el har du själv möjlighet att påverka dina kostnader.

Vi bygger 1:or, 2:or, 3:or och 4:or. Totalt blir det 24 stycken moderna lägenheter fördelade i tre huskroppar i två och tre våningar.