Nytt bokningssystem på Odens väg 18-22

 

Under den här veckan monteras ett nytt bokningssystem till tvättstugorna och bastun på Odens väg 18-22. Systemet är digitalt och man bokar tvättid med hjälp av en tagg. De gamla tvättavlorna med cylinder och nyckel kommer därmed att tas bort. Den nya tavlan kommer att monteras mellan tvättstuga 1 och 2 i källargången.

Det nya bokningssystemet innebär att man endast har tillträde till tvättstugan när man har bokat en tid i tavlan med sin tagg. I hyran ingår 5 stycken tvättpass per månad. Det finns möjlighet att lägga till fler tvättpass mot en debitering på hyran. Beställning av extra tvättpass görs till vårt kontor på telefonnummer: 033 – 23 14 10. Det är viktigt att tänka på att när tvättpasset är slut går det inte längre att komma in i tvättstugan. Det innebär att man inte längre kan torka sin tvätt när nästa persons tvättpass börjar. Tvätt och tork behöver alltså vara klart när tvättpasset är slut.

I samband med att bokningssystemet tas i drift byts även taggläsaren till miljöhuset ut. Detta för att samma tagg ska passa både i miljöhuset och till tvättstugornas bokningstavla.

Tänk på att boka tvättid med de nya taggarna när de delas ut. Om du har bokat en tvättid i de gamla tavlorna följer inte dessa med till det nya systemet.

Även bastun bokas i den nya bokningstavlan. De som idag har nyckel till bastun ombeds att lämna tillbaka den till kontoret efter att man har fått de nya taggarna och samtidigt meddela att man vill ha fortsatt tillgång till bastun. Taggarna har inte behörighet till bastun när de delas ut, men behörigheten läggs på efter begäran.

 

Ring oss gärna om du har några frågor om det nya bokningssystemet, 033 - 23 14 10.