Ny hemsida

 

I mitten på mars i år uppdaterade vi vår hemsida med ett nytt utseende och flera nya funktioner. Det återstår en del justeringar innan allt är klart, men alla funktioner fungerar som de ska. En sammanfattning av de nya funktionerna följer nedan.

 

- Som hyresgäst kan du nu logga in på "Mina sidor" för att se dina hyresavier och betalningar. Du kan även göra en felanmälan och uppdatera dina uppgifter.

- Som sökande kan du skapa bevakningar på den typen av lägenhet som du är intresserad av. När du skapar en bevakning får du mejl från oss när vi lägger ut en ledig lägenhet som matchar dina kriterier.

- Under fliken "Bra att veta" har vi lagt upp många av de frågor vi får återkommande av våra hyresgäster och av de som står i vår kö. Under samma flik finns också en del blanketter och annan information att skriva ut.

- Som hyresgäst har du nu möjlighet att skapa en bytesannons på "Mina sidor". Du kan även ange dina byteskrav och se eventuella lägenheter som matchar dina önskemål.

 

Den nya hemsidan ökar också möjligheterna för oss att snabbare nå ut med ny information samt informera om våra nyheter på ett smidigare sätt än vi tidigare har gjort.

 

Vi hoppas att ni ska uppskatta den lika mycket som vi gör.