Nytt bokningssystem på Örelundsvägen 6-14 i Olsfors

Under den här veckan monteras ett nytt bokningssystem till tvättstugan på Örelundsvägen 6-14. Systemet är digitalt och man bokar tvättid med hjälp av en tagg. De gamla tvättavlorna med cylinder och nyckel kommer därmed att tas bort. Den nya tavlan kommer att monteras utanför tvättstugans entrédörr.

Det nya bokningssystemet innebär att man endast har tillträde till tvättstugan när man har bokat en tid i tavlan med sin tagg. I hyran ingår 5 stycken tvättpass per månad. Det finns möjlighet att lägga till fler tvättpass mot en debitering på hyran. Beställning av extra tvättpass görs till vårt kontor på telefonnummer: 033 – 23 14 10. Det är viktigt att tänka på att när tvättpasset är slut går det inte längre att komma in i tvättstugan. Det innebär att man inte längre kan torka sin tvätt när nästa persons tvättpass börjar. Tvätt och tork behöver alltså vara klart när tvättpasset är slut.

Tänk på att boka tvättid med de nya taggarna när de delas ut. Om du har bokat en tvättid i den gamla tavlan följer inte den med till det nya systemet.

Ring oss gärna om du har några frågor om det nya bokningssystemet, 033 - 23 14 10.