Område Kråkvägen  
   

Bostadsområdet
På Kråkvägen finns 53 marklägenheter i storlekarna 2, 3, och 4 rum och kök. Området är planerat så att flertalet lägenheter ligger kring bilfria gårdar. På ena gården ligger områdets gemensamma kvartersgård med samlingsrum.

Standard i lägenheterna
Alla lägenheter har kök mot entrésidan och vardagsrum mot trädgårdssidan. Köken har vita luckor med bokkant och är utrustade med diskmaskin, kyl/svalskåp och frysskåp. Alla lägenheter har också tvättmaskin, torktumlare, samt tvättbänk som är placerade antingen i separat tvättrum eller som del av badrummet.

Uteplatser
Varje lägenhet har två uteplatser med tillhörande gräs- och planteringsyta som hyresgästen sköter.

Läge
Kråkvägen ligger strax sydväst om Bollebygds centrum och härifrån tar det 10 min att gå till skolan - utan att barnen behöver passera någon trafikerad väg.

Övrigt
Varje lägenhet har eget system för uppvärmning, varmvattenberedning och ventilation. Detta innebär att varje hyresgäst själv står för sina kostnader för hushållsel, värme och varmvatten. På detta sätt får hyresgästen en möjlighet att påverka sin kostnad. Carport eller garage finns till alla lägenheter och ingår i hyran.

KLicka här för större karta

Klickbara bilder från aktuellt område. Bilderna öppnas upp i ett nytt fönster.

 
 
 
 
Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder, Ballebovägen 4, Box 55, 517 22 Bollebygd,
Tfn: 033 23 14 10 , Fax 033 23 14 19 mail info@bollebo.se